Help ons om het milieu te behouden...

Voor toekomstige generaties

Biglight staat bij iedere keuze die wij u bieden, voor uw unieke en innovatieve lampenkappen op maat, stil bij het milieu. Wij verweven op een vernieuwende manier duurzaamheid in onze eindproducten. Een grote rol wordt daarin gespeeld door onze keuze voor de beste energiebesparende lichtbronnen die op de markt zijn. LED verlichting is daarin een hele belangrijke stap. De tijden dat LED verlichting alleen niet voldeed aan de gewenste lichtopbrengst zijn dan ook definitief voorbij. Biglight heeft hier niet alleen nagedacht over het gebruik, maar over de hele levensloop van de verlichtingsbron.

Biglight garandeert u, in het gebruik van de door u afgenomen LED lampen, een aanzienlijke besparing op energie ten opzichte van niet duurzame lichtbronnen. Bovendien voldoen de LED's die wij toepassen aan de beste en meest geoptimaliseerde productiemethodes. Daarmee verzekert Biglight u dat alle LED's die verwerkt worden in uw lampenkap op maat op innovatieve wijze geproduceerd zijn met afvalreductie, minder verbruik van materialen en grondstoffen, minder vaak vervangen hoeven te worden en volledig recyclebaar zijn wegens het simpelweg niet toepassen van schadelijke stoffen als kwik, arseen en broom, die wel in veel andere verlichtingsbronnen een plaats kennen.

Bovendien voorziet Biglight u in een groot aantal voordelen door het gebruik van de nieuwste LED Technologie. Daar zijn uiteraard de energiezuinigheid en lange levensduur een voorbeeld van, maar Biglight is bovendien vrijer in de designmogelijkheden door de compacte afmetingen van LED's. Al onze systemen zijn van de hoogste kwaliteit en gemakkelijk aan te sturen. Daarbij verzekeren wij een constante kleurtemperatuur die volledig naar wens aangepast kan worden. Door toepassing van de nieuwste Full RGB Color LED's kunnen wij met elke gewenste kleur de sfeer in uw ruimte aanpassen. Al deze innovatieve en duurzame technieken kunnen wij verwerken in uw duurzaam geproduceerde lampenkap op maat.

De verlichtingsindustrie is in constante beweging met nieuwe wetten, regels en normen. Om u de beste en nieuwste technologieën te kunnen bieden houden wij alle ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten. In onze belevingswereld in Duiven staat altijd een expert paraat om u te adviseren en informeren. Wij beantwoorden al uw vragen en nemen u in de belevingswereld mee door eindeloze mogelijkheden.

Kleine keuzes hebben grote gevolgen. Door gezamenlijk te kiezen voor de toepassing van LED verlichting kan een klein land als Nederland een grote bijdrage leveren aan het milieu. Door de toepassing van LED verlichting kunnen wij tot 20% besparen op ons totale verlichting energieverbruik. Dat betekend 400 miljoen euro minder energiekosten per jaar, wat vergelijkbaar is met 5 miljoen vaten olie, sluiting van 2 middelgrote energiecentrales en 1,6 miljoen ton minder CO² uitstoot. Maak dus nu het verschil en kies voor LED verlichting.