Verlichting

Dat is sfeer en emotie

Biglight denkt duurzaam. Wij houden ons constant bezig met de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van duurzame lichtbronnen zoals LED technologie. Hierdoor is ons aanbod en deskundig advies altijd up to date.

Onze specialisten kunnen deskundig advies geven over de nieuwste LED technologie en kunnen daarover al uw vragen beantwoorden. Hiervoor kunt u terecht bij onze belevingswereld in Duiven waar alle door onze gebruikte technologieën te ervaren zijn.

LED

Wij kunnen onze lampenkappen op maat voorzien van verschillende innovatieve duurzame lichtbronnen. Zo hebben wij een grenzeloos aanbod van spaar- en LED lichtbronnen. Wij garanderen door deze verlichtingsbronnen een lampenkap op maat die zowel duurzaam is in productie, als in gebruik. Bovendien groeit het aanbod van mogelijkheden dat Biglight u biedt enorm doordat de deze technologieën nauwlettend in de gaten houden. Door de nieuwste full colour RGB LED's hebben wij de mogelijkheid de kleuren van uw lampenkap onbeperkt aan te passen dan uw persoonlijke voorkeur en zo verzekeren wij u altijd te kunnen voldoen aan de sfeer die u voor ogen heeft.

LED's hebben vandaag de dag een aantal voordelen ten opzichte van andere lichtbronnen. Zo zijn ze energiezuinig, hebben ze een lange levensduur en bevatten hun lichtstraal geen infrarood en ultraviolette stralingsdelen. LED's zijn klein, waardoor designmogelijkheden breder zijn, en zijn gemakkelijk aan te sturen. Bovendien doen LED's niet onder ten opzichte van traditionele lichtbronnen wat betreft kracht en kleurtemperatuur. Daarnaast hebben LED's een prima kleurweergave welke vergelijkbaar is met die van veel compacte keramische metaalhalogeen- en fluorescentielampen.

Spaarlampen

Daarnaast kunnen wij onze lampenkappen op maat voorzien van de beste spaarlampen. Ook deze verlichtingsbronnen realiseren een vermindering van energieverbruik. Zo werken wij aan een beter milieu.