Trimmings

Wij gaan tot in het kleinste detail

Wat de lampenkappen van Biglight uniek maakt is de afwerking tot in het laatste detail. Deze afwerking van uw unieke lampenkap op maat is essentieel voor het geheel. Voor ons zijn daarom die kleine details van groot belang. Een van deze details is de trimming van uw lampenkap op maat. De trimming is de boven en onderrand afwerking van uw lampenkap. De standaardoplossing hiervoor is om de lampenkap te tapen in dezelfde stof of kleur als uw lampenkap. Maar er is bij Biglight uiteraard meer mogelijk dan alleen dat.

Tape

De standaard en meest gebruikte oplossing is de tape. U kunt ervoor kiezen uw lampenkap strak te houden door een tape toe te passen in dezelfde kleur als uw lampenkap, maar u kunt er ook voor kiezen uw kap juist een extra dimensie te geven door daar volledig van af te wijken.

Profile

Biglight biedt u tevens de mogelijkheid een klassiekere uitstraling te creëren door de toepassing van plastic profielen. Daarin kennen wij de plastic profielen met daarop een bedrukking, een glanzende afwerking of de dikkere profielen.

Braid

Daarnaast bevinden zich in ons assortiment de braid trimmings. Dit zijn hand geborduurde trimmings, vaak voorzien van een patroon. Ze kennen een klassiekere uitstraling.

Fringes

Deze lijn uit ons eindeloze assortiment trimmings wordt gekenmerkt door de textieldraden die met de grootst mogelijke zorg aan uw trimming zijn verwerkt. Ze hangen los en komen onder uw lampenkap vandaan en brengen daarmee de klassieke look die wij kennen uit de jaren dertig stijlen.

Soutages

Soutages is binnen ons assortiment de opvulling tussen braids en tapes. Ze ogen zo strak als een tape, maar kunnen de vorm hebben van een profile en wanneer men er dichter op staat zijn de prachtige structuren van het hoogwaardige hand geborduurde trimmings te zien. Biglight heeft de mogelijkheid u deze soutages in verschillende kleuren en maten te leveren op uw unieke lampenkap op maat.