Een uitgekiend proces

Een kwestie van ervaring

Als opdrachtgever staat u bij Biglight uiteraard centraal. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Daartoe zijn wij altijd bereid deskundige adviezen te geven en uw vragen te beantwoorden. Binnen onze jarenlange ervaring zijn wij langs twee perfect doorontwikkelde basiswegen gaan werken.

Daarbinnen maken wij onderscheid tussen de productie van lampenkappen op maat volgens onze standaardafmetingen, en productie van lampenkappen op maat waarbij wordt afgeweken van deze standaardmaten en bewerkingen.

Lampenkappen volgens standaardmaten

U kunt binnen de standaard mogelijkheden zowel hangende als staande lampenkappen bestellen. Daarin heeft u ruimte keuze binnen de gewenste afmetingen en de stof waarvan uw lampenkap wordt geproduceerd. Deze kunt u kiezen voor zowel binnen, als voor de buitenzijde van uw lampenkap. Voor vele stoffen kunt u de exacte gewenste kleur bestellen. Bovendien kunt u aangeven of u een blender wenst in uw unieke lampenkap op maat en of u nabehandelingen wil toepassen zoals bijvoorbeeld vuilafstotendheid van de lampenkap. Nadat u besloten heeft welke verlichtingsbron u wil toepassen kunt u een keuze maken in het type armatuur. Tot slot kunt u de gewenste Biglight services aangeven waarin wij voor u zowel levering als montage kunnen regelen.

U ontvangt na aanvraag van uw lampenkap op maat onmiddellijk een offerte via de email. Wij nemen contact met u op voor een akkoord. Zodra deze binnen is treedt onmiddellijk ons productieproces in werking en kunnen wij in overleg uw lampenkap leveren.

Wanneer de informatie op onze internetsite niet voldoende is om uw keuzes op te baseren dan kunt u altijd een bezoek brengen aan onze belevingswereld te Duiven. Daar helpt onze expert u met de beste adviezen en kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Lampenkappen met afwijkende afmetingen

Wij begrijpen dat de standaard mogelijkheden die wij bieden soms niet voldoende zijn. Daarom is het mogelijk om uw lampenkap te bedrukken met foto's, teksten en vormen. Wij kunnen lampenkappen maken van door u aangeleverd behang, waardoor uw lampenkap exact kan overeenkomen met uw wanden. Wij kunnen uw lampenkap, of de blender daarin, perforeren en zo uw licht sturen en zo de gewenste sfeer verbetering realiseren. Dit zijn allemaal bewerkingen die sterk afhankelijk zijn van uw eigen situatie en voorkeuren, en daarom is het bevorderlijk om dit met u persoonlijk vast te stellen. U kunt een offerte op maat aanvragen waarna wij contact met u opnemen.

Dit kunt u ook doen door een bezoek te brengen aan onze belevingswereld te Duiven. U krijgt daar advies op maat van onze experts en stylisten. Zodra de offerte klaar is krijgt u bericht en na een akkoord treedt onmiddellijk ons productieproces in werking. U ontvangt bericht wanneer uw kappen klaar zijn en opgehaald of geleverd kunnen worden.