Perforaties

Dat is een extra dimensie

Biglight is bekend met het dimensioneren en vormgeven van licht. Dat kunnen wij op innovatieve wijze bewerkstelligen door bijvoorbeeld de mogelijkheid tot perforeren.

Lampenkap

Biglight beschikt over de modernste en meest door ontwikkelde snijtafels waar met een laser elk gewenste vorm en patroon kunnen realiseren. Zo kunnen wij uw lampenkap voorzien van perforaties die perfect en zuiver op maat zijn. Bovendien hebben wij de beste ambachtelijke vakmensen in dienst die uw perforaties naar wens volledig met de hand kunnen bewerken. Zo garanderen wij u een unieke innovatieve lampenkap die perfect voldoet aan het beeld dat u voor zich heeft. Wij garanderen dat wij u perfect kunnen helpen bij het versterken van uw huisstijl, overbrengen van uw merkbeleving, commercieel boodschappen en creëren van navigerende systemen.

Blender

Ook is er de mogelijkheid om de blender in uw lampenkap te perforeren. Zo kunnen wij exact bepalen waar het licht moet vallen en kunnen wij bovendien vormen projecteren op de ruimte onder of boven uw lampenkappen. Ook deze werkwijze kan u helpen bij het versterken van uw huisstijl, overbrengen van uw merkbeleving, commercieel te boodschappen en navigerende systemen creëren.