Kleuren

Simpelweg alles is mogelijk...

Naast onze eindeloze stoffencollectie bieden wij u de mogelijkheid om lampenkappen te produceren in elke gewenste kleur. Deze unieke toepassing maakt het mogelijk elke kleur en emotie toe te passen. Iedere kleur heeft haar eigen effect heeft op de emoties die ze oproept en dus op de ruimte waar ze zich in bevind. De goede kleurenkeuze is bovendien erg afhankelijk van de functie van de ruimte waarin de lampenkap komt te staan of hangen en de activiteiten die in de desbetreffende ruimte gaan plaatsvinden. De kleur die u dus kiest voor uw unieke lampenkappen op maat is van ontzettend groot belang voor de sfeer die ontstaat in uw ruimte. Gebruikt u primaire kleuren of misschien juist secundaire kleuren? Is het verstandig complementaire kleuren te gebruiken? Dit zijn lastige aspecten binnen de kleur vormgeving van een lampenkap op maat. Om u te helpen bij het doorlopen van de eindeloze mogelijkheden die kleuren u te bieden hebben staat er altijd een adviseur voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen of onze belevingswereld te Duiven bezoeken.

Pantone kleuren systeem

Biglight is bekend met het standaard Pantone kleuren systeem. Middels dit systeem wordt er projectmatig gewerkt met eenduidige afspraken tussen alle partijen binnen het ontwerp en productieproces. Dit systeem betreft bepaalde kleurcoderingen, waarmee een universeel kleurensysteem met gemengde standaardkleuren kan worden aangeduid. Door deze werkwijze kunnen wij u garanderen dat de kleur van uw innovatieve lampenkap op maat exact overeen zal komen met de door u gewenste kleur.

RAL

Biglight is dankzij jarenlange ervaring vertrouwd met het klassieke RAL kleuren systeem. Dit is het algemene standaard kleuren systeem dat gehandhaafd wordt binnen de industrie en bouwwereld. Dankzij dit systeem kunnen wij bij Biglight professioneel communiceren met al deze partijen. Wilt u de kleur van uw lampenkap dus exact relateren aan wand of vloer een bepaalde RAL kleur, dan kan dat middels de 4-cijferige codering van dit gespecialiseerde kleurensysteem gerealiseerd worden.

Onze kleuren adviseur

Als de marktleidende lampenkappenfabrikant weten wij bij Biglight hoe belangrijk kleur kan zijn. Kleurvoorkeuren zijn erg persoonlijk en hebben een onwaarschijnlijke invloed op ons gevoel, humeur en psyche. Ze zijn sterk afhankelijk van de ruimte en de functie daarvan. De ontwikkelingen in de kleuren zijn ver gevorderd en de kleurenpsychologie kent een aantal vaste waarden die u kunnen helpen.

Klik hier voor onze kleuren adviseur