Armaturen

Voor het totaalplaatje

Biglight levert u behalve duurzaam gefabriceerde en innovatieve lampenkappen een groot assortiment van de nieuwste armaturen. Zo kunnen wij u een compleet samengestelde lamp leveren, voorzien van de laatste en beste technologieën en passend in de nieuwste trends. Het assortiment voor zowel hanglampen als voor staande lampen zijn nauwkeurig samengesteld door onze stylisten.

Binnen deze armaturen heeft Biglight een aantal standaard lijnen. Wij hebben een grenzeloos aanbod van vernieuwende pendelarmaturen, railsystemen en lampenvoeten. Voor deskundig advies kunt u contact opnemen met onze experts, of een bezoek brengen aan onze belevingswereld te Duiven.

Railsystemen

Door de toepassing van railsystemen garandeert Biglight u een mobiel verlichting systeem. Uw innovatieve en unieke lampenkappen worden gemonteerd op een railconstructie waardoor zij niet aan een vaste plaats gebonden zijn. De lampenkappen kunnen over het verlengde van de rails eenvoudig worden verplaatst. Bovendien is het voor sommige grotere lampenkappen makkelijk wanneer men bij montage nog vrij is in de ruimte die zich tussen de lampenkappen bevinden. Railsystemen worden aan het plafond bevestigd. Meerdere lampenkappen kunnen overkomen als een geheel doordat ze via een rail gevoelsmatig aan elkaar verbonden zijn.

Pendels

Dit systeem verschilt in de mobiliteit ten opzichte van de railsystemen die wij u bieden. De plaats waarop uw lampenkappen komen te hangen staan vast. Dit armatuur kan tegen het plafond gemonteerd worden en vormt daardoor een wat slanker beeld. Bovendien kan dat benadrukt worden door het toepassen van een aantal enkele pendels of juist door het gebruik van een pendel met meerdere aansluitpunten.

Voeten

Biglight bied u voor uw staande lampen een groot assortiment lampenkapvoeten, deskundig samengesteld door onze stylisten. Daarin kunt u terecht voor zowel vloerlampen, als wel voor de tafellampen. Deze armaturen kunnen op wens worden voorzien van dimmers.