Industrie verlichting

ĎSfeer vanuit een ander oogpuntí

De opdracht:

De industrie is een interessante branche wat betreft de toegepaste verlichting. Er is weinig behoefte aan sfeerverlichting en accent verlichting, maar dit sluit niet uit dat het toepassen ervan onnodig is. Biglight Nederland is van mening dat verlichting voor meer gebruikt kan worden dan simpelweg het zichtbaar maken van een donkere ruimte.

Bij Biglight Nederland weten we uit ervaring hoe belangrijk het is om bij elk aspect van de het verlichtingsplan stil te staan bij de eigenschappen die de ruimte kent. Het is belangrijk dat daarin rekening wordt gehouden met de activiteit en de gebruiker, maar ook met kosten.

De oplossing:

De industrie kent een compleet eigen stijl. Niet voor niets worden sommige objecten omschreven als Ďindustrieelí. Bij Biglight Nederland weten we hoe interessant het kan zijn om juist binnen een industriŽle ruimte af te wijken van dat hele concept. Wij zijn daar uitstekend toe in staat dankzij de lampenkappen op maat uit eigen productie. Ze brengen sfeer en zijn uitermate goed toepasbaar binnen het industriŽle uiterlijk.

Bovendien kunnen wij al onze lampenkappen brandvertragend en stofafstotend leveren. Dat maakt onze lampenkappen veilig en gebruiksvriendelijk met een aanzienlijke vermindering in onderhoudskosten. Wij leveren duurzame lichtbronnen en blijven altijd op de hoogte van de ontwikkelingen hierin. Het voordeel van duurzame verlichtingsbronnen in de industrie is bovendien dat deze minder vaak vervangen hoeven te worden. Door de in het algemeen hogere plafonds in industriŽle ruimtes kan dat al een enorm effect hebben op de onderhoudskosten van verlichting. Met al deze aspecten wordt rekening gehouden bij het lichtadvies op maat.

Tot slot leent de industrie zich perfect voor het navigeren van de gebruiker door middel van verlichting. In grote industriŽle hallen kunnen stroken verlichting de gewenste routing aangeven. Zo kan een geroutineerd en gestructureerd gebruik van ruimtes gestimuleerd worden.