Frequently asked questions

Antwoord op uw vraag…

Welke verlichtingsmerken vind ik bij Biglight Nederland?

Biglight Nederland heeft een groot assortiment merkverlichting. Dankzij onze goede contacten met deze gerenommeerde verlichtingsmerken beschikken we altijd over de nieuwste collecties. Merken uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld Flos, Artemide, Luceplan, Moooi, Foscarini, Jacco Maris, Oligo, Bega, RZB en Delta Light.

Hoe maak ik een afspraak?

Biglight Nederland heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in projectverlichting en professioneel lichtadvies. Wij kunnen u uitstekend voorzien in een lichtplan op maat. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een van onze verlichting adviseurs. In onze showroom vindt u tevens alle collecties, stoffen en verlichtingstechnieken. U kunt telefonisch met ons een afspraak maken of E-mailen naar info@biglight.nl.

Waar en wanneer kan ik terecht in de showroom?

U vind onze showroom in de vorm van een belevingswereld in licht op het industrieterrein Kayersmolen-Zuid in Apeldoorn. Voor lichtadvies bij projectverlichting maakt u een afspraak met een van onze verlichtingsdeskundigen. Daarnaast organiseren wij eens per jaar onze lichtdagen waarin we de aandacht vestigen op nieuwe collecties, technieken en stoffentrends.

Biglight Nederland B.V.
Curaçao 16
7332 BM  Apeldoorn
Nederland

Maandag   08:00 - 17:00
Dinsdag   08:00 - 17:00
Woensdag   08:00 - 17:00
Donderdag   08:00 - 17:00
Vrijdag   08:00 - 17:00
Zaterdag   10:00 - 16:00

Lampenkappen op maat, wat en hoe?

Biglight Nederland staat naast een unieke collectie verlichtingsarmaturen bekend om de hand vervaardigde lampenkappen op maat. Hierin hebben wij een grote hoeveelheid mogelijkheden waardoor we u precies de lampenkap kunnen bieden die u zoekt. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in de vorm van een belevingswereld in licht. Daarnaast kunt u onze brochure aanvragen. Meer informatie vindt u hier.

Hoe maak ik de juiste keuze in stoffen?

In ons grote assortiment bent u altijd in staat de stof te vinden waar u naar op zoek bent. Daarvoor kunt u een collectionbox aanvragen, dat doet u hier. Ook in onze showroom vindt u een monster van al onze stoffen.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Graag houden wij u op de hoogte over onze jaarlijks georganiseerde lichtdagen en onze nieuwe collecties stoffen en verlichtingsarmaturen. Dat doen we middels onze nieuwsbrief. Daarvoor kunt u zich op onze website inschrijven. Dat doet u hier.

Hoe krijg ik meer informatie over Biglight Nederland?

Voor meer informatie of voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook kunt u een collectionbox en een brochure aanvragen. Voor specifieke vragen kunt u mailen naar info@biglight.nl.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag verder…

Biglight Nederland B.V.
Curaçao 16
7332 BM Apeldoorn
Nederland

T +31 (0)55 53 334 43
F +31 (0)55 54 280 31
E info@biglight.nl